E-learning

Mednet e-learning is een online nascholingsmodule, die u bijschoolt over een specifiek (huisartsgeneeskundig) onderwerp. De modules bestaan uit achtergrondinformatie, links naar relevante standaarden of richtlijnen en er is is veel ruimte voor casuïstiek. De modules zijn gratis te maken en geaccrediteerd door bureau Cluster 1. Na inschrijving met uw BIG-nummer en het voldoende maken van de toets, worden uw punten eens per maand bijgeschreven in GAIA. Mednet e-learning is primair bedoeld voor BIG-geregistreerden.Geplaatst op 30/07/2018 - 14:19  in: E-learning

E-learning Masterclass Dermatologie - Module II Handeczeemspreekuur

Dit is de tweede e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op Handeczeemspreekuur. Eerder verscheen de module 'Diagnostiek'. Volgende e-learning: Behandeling van handeczeem.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Masterclass Dermatologie - Module II Handeczeemspreekuur


Geplaatst op 27/06/2018 - 12:35  in: E-learning

e-learning Masterclass Dermatologie - Module 1 Optimalisering van de diagnostiek van Handeczeem?

Dit is de eerste e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op de diagnostiek. Volgende e-learnings zijn: Behandeling van handeczeem en Het handeczeemspreekuur.

Lees het hele artikel omtrente-learning Masterclass Dermatologie - Module 1 Optimalisering van de diagnostiek van Handeczeem?Geplaatst op 25/05/2018 - 13:01  in: E-learning

E-learning Understanding immunoscience

[CME] A guide for specialists working with immunotherapies

Lees het hele artikel omtrentE-learning Understanding immunoscience


Geplaatst op 18/04/2018 - 15:09  in: E-learning

E-learning Immune related biomarkers

[CME] After completing this e-learning you will have a broader knowledge of: • The definition and potential role of biomarkers in oncology • The basics and clinical relevance of immune-biomarkers in particular PD-L1, TMB and MSI • The potential benefit and challenges of each of these biomarkers in the near future

Lees het hele artikel omtrentE-learning Immune related biomarkers


Geplaatst op 15/02/2018 - 11:44  in: Mednet Topartsen

Aanmelding 25e Prix Galien van start

De aanmeldingsprocedure voor de Prix Galien is gestart. Tot 13 april kunnen geneesmiddelen en toponderzoekers als kandidaat worden aangemeld voor de Prix Galien Pharmaceutical Award en de Prix Galien Research Award. De nieuwe Prix Galien MedTech Award beloont aantoonbaar waardevolle innovaties in de zorg voor patiënt, mantelzorger en/of zorgverlener en beoogt deze te bekrachtigen.

Lees het hele artikel omtrentAanmelding 25e Prix Galien van start


Geplaatst op 18/07/2017 - 09:50  in: E-learning

E-learning Immuno-oncologie module 3: Verpleegkundige casuïstiek

[CME] Steeds meer zorgverleners krijgen te maken met patiënten met kanker die met immuuntherapie behandeld worden. Aangezien deze vorm van therapie vrij nieuw is, wordt in deze module uitvoerig stil gestaan bij het herkennen en managen van bijwerkingen. Aan de hand van casuïstiek worden verschillende signalen van/en bijwerkingen besproken. Tevens wordt aangegeven welke aanvullende diagnostiek van toegevoegde waarde kan zijn en of er interventies mogelijk zijn.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Immuno-oncologie module 3: Verpleegkundige casuïstiek


Geplaatst op 23/05/2017 - 14:51  in: E-learning

E-learning Astma Module 2: Inzicht in ernstig astma

[CME] Deze nascholing gaat over ernstig astma en geeft informatie hoe u ernstig astma kunt onderscheiden van moeilijk behandelbaar astma. Er is sprake van verschillende fenotypen bij ernstig astma. In deze nascholing gaan we daarop in en laten wij zien welke verschillende behandelopties er zijn en wanneer doorverwijzen naar de longarts/expert ernstig astma noodzakelijk is.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Astma Module 2: Inzicht in ernstig astma


Geplaatst op 06/02/2017 - 11:58  in: E-learning

E-learning Astma Module 1: Uitdagingen in het diagnostisch proces

[CME] Deze nascholing behandelt de uitdagingen in het diagnostisch proces bij astma. Over- en onderdiagnostiek van astma speelt een belangrijke rol in astmazorg. Door in te gaan op de belangrijkste valkuilen bij differentiaal diagnostiek, krijgt de deelnemer meer inzicht en handvatten om tot een correcte diagnose van astma te komen.

Lees het hele artikel omtrentE-learning Astma Module 1: Uitdagingen in het diagnostisch proces