Geplaatst op 6 oktober 2011 door: Anouk Middelkamp | 0 reacties |

Huisartsen onderweg naar RAI

Huisartsen onderweg naar RAI

Een grote groep huisartsen uit Houten is vanochtend vertrokken naar Huisartsenmanifestatie in de RAI in Amsterdam. De huisartsen hebben een bus gehuurd om naar de RAI te reizen. Verslaggeefster Suzanne Bremmers van Mednet reist met hen mee.

De huisartsen in Houten draaien, net als in de rest van het land, vandaag een zondagsdienst. Collega's die vandaag niet naar Amsterdam gaan, werken op de huisartsenpost. Ook de assistenten en praktijkondersteuners gaan massaal mee naar de manifestatie.
De LHV verwacht zo'n 8000 huisarten en ondersteunend personeel op de manifestatie. Minister Schippers gaf in eerste instantie aan geen tijd te hebben om te komen, maar vanochtend meldde ze dat ze wel weer opnieuw met de huisartsen in gesprek wil gaan.

Sprekers

Tijdens de manifestatie spreken onder andere: Tim Linssen, voorzitter LOVAH, Henriëtte van der Horst, hoogleraar Huisartsgeneeskunde, Maarten Ploeg, directeur Diabetesvereniging Nederland, Arno Timmermans, voorzitter NHG.
Een aantal prominenten spreekt een videoboodschap uit, onder andere Frank de Grave, voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten, Marleen Barth, voorzitter van GGZ Nederland en Arie Nieuwehuijzen Kruseman, voorzitter van de KNMG, zullen de huisartsen toespreken.  

 


Reacties (0)
(Advertentie)