Geplaatst op 15 september 2016 door: Mednet Redactie | 0 reacties |

Kijk 21 september naar de hoogtepunten van de EASD in live uitzending

Kijk 21 september naar de hoogtepunten van de EASD in live uitzending

De stand van zaken op het gebied van bètacel-regeneratie en -transplantatie, de nieuwste inzichten rondom bloedglucose verlagende behandelingen bij type 2 diabetes, en de highlights van de renale en lipide effecten van de huidige diabetesmedicatie. Dit en meer passeert op woensdag 21 september van 20.30 tot 22.00 uur op Mednet TV. Dan is er een live uitzending waarin de wetenschappelijke hoogtepunten van het 52ste congres van de European Association for the Study of Diabetes (EASD) (van 12 tot 16 september in München) worden besproken. Meldt u aan en kijk mee!

In de uitzending wisselen specialisten onder leiding van voorzitter Dr. Ingrid Jazet, internist in het LUMC van gedachten met elkaar over de belangrijkste wetenschappelijke actualiteit van het EASD-congres en wat dit betekent voor de Nederlandse praktijk. Aan de discussie doen verder mee: Eelco de Koning, internist in het LUMC, Cees Tack, internist in Radboudumc, Nijmegen en Max Nieuwdorp, internist in het AMC in Amsterdam.

Belangrijkste sessies

De kijker is in anderhalf uur op de hoogte van de belangrijkste sessies van het EASD congres 2016. De webcast is vooral bedoeld voor internisten, internisten in opleiding en kaderhuisartsen diabetes. Maar ook andere geïnteresseerden zijn welkom om de uitzending te bekijken.

Accreditatie

Accreditatie is voor 2 punten aangevraagd bij de NIV. Verder zijn er géén kosten. De uitzending is gratis online te bekijken.

Klik hier om u aan te melden

Voor vragen over deze web-tv uitzending kunt u terecht bij nascholing@springer.com.


Reacties (0)
(Advertentie)