Geplaatst op 5 oktober 2018 door: Mednet Redactie | 0 reacties |

Live web-tv EASD Highlights 2018

Live web-tv EASD Highlights 2018

Op maandag 15 oktober is er van 20.30 tot 22.00 uur een live-uitzending waarin internisten dr. Bastiaan de Galan (Radboudumc) en dr. Iris Wentholt (OLVG) onder leiding van Tom van ‘t Hek met elkaar van gedachten wisselen over de belangrijkste wetenschappelijke hoogtepunten van het European Association for the Study of Diabetes (EASD)-congres.

Gedurende deze web-tv zullen zij onder andere aandacht besteden aan hypoglykemie, SGLT-2-remmers, de Bright-studie en ontwikkelingen op het gebied van diabetes devices.*
In anderhalf uur bent u op de hoogte van de belangrijkste actualiteiten van het EASD-congres 2018 en de vertaling daarvan naar de Nederlandse praktijk!

Sprekers

• dr. Bastiaan de Galan, internist MD PhD, Radboudumc, Nijmegen
• dr. Iris Wentholt, internist-endocrinoloog, OLVG, Amsterdam
• Tom van ’t Hek, moderator

Voor wie?

Internisten, internisten in opleiding, diabetesverpleegkundigen en kaderhuisartsen diabetes

Waar?

U kunt de uitzending bekijken door in te loggen op www.mednet.nl/EASD2018.
Deze uitzending is gratis te bekijken.

Accreditatie

Voor deze live-uitzending is accreditatie aangevraagd bij de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV). Deze nascholing is geaccrediteerd voor 2 punten door Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals (diabeteszorg) onder nummer 305382.

Voor vragen over deze web-tv-uitzending kunt u terecht bij nascholing@springer.com


*Op basis van de laatste ontwikkelingen tijdens het EASD-congres, behouden wij ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in het programma.


Reacties (0)
(Advertentie)