Geplaatst op 8 oktober 2018 door: Mednet Redactie | 0 reacties |

E-learning Masterclass Dermatologie - Module II De behandeling van handeczeem

E-learning Masterclass Dermatologie - Module II De behandeling van handeczeem

Dit is de tweede e-learning binnen de Masterclass dermatologie, over handeczeem. Deze module gaat in op de Behandeling van handeczeem. Eerder verscheen de module 'Optimalisering van de diagnostiek van handeczeem'. Volgende e-learning: 'Het handeczeemspreekuur'.

U kunt hier de e-learning starten.

In deze e-learning leert u alles over de behandeling van handeczeem:

Deze module gaat over de behandeling van handeczeem. Veel patiënten met handeczeem komen in eerste instantie met hun klachten bij de huisarts. Deze zal vaak starten met middelen die de epidermale barrière herstellen en de ontstekingsreactie onderdrukken. Voor patiënten met een milde tot matige vorm van handeczeem is deze behandeling vaak afdoende. Helaas is er een groep patiënten bij wie het handeczeem ernstiger is en chronisch wordt. Deze patiënten worden verwezen naar de tweede lijn. De dermatoloog heeft een uitgebreider pakket aan maatregelen voorhanden die in deze module zullen worden besproken.

Auteur

Deze e-learning is geschreven door dr. R.A. Tupker, dermatoloog in het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein en Utrecht. Hij is (mede)auteur van diverse artikelen in nationale en internationale tijdschriften op het gebied van eczeem, allergie en urticaria.

Doelgroep

Deze e-learning is primair bedoeld voor dermatologen (i.o.) en verpleegkundig specialisten.

Duur

Het doorlopen van deze e-learning duurt ongeveer 1 uur

Accreditatie

Deze e-learning is voor 1 punt geaccrediteerd door:

  • Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV) tot 08-07-2020
  • Accreditatiebureau VSR tot 14-09-2019

 

Deze uitzending wordt mede mogelijk gemaakt door:

Logo GSK

Prod. Okt. 2018 NL/DERM/0023/18d

 

Springer Healthcare leeft de wet- en regelgeving m.b.t. de GDPR na. Voor deze nascholing geldt dat  Springer en GSK elk hun eigen doel en middelen bepalen in de verwerking van persoonsgegevens. Springer en GSK zijn daarmee afzonderlijk verwerkingsverantwoordelijken. Wij verwijzen hierbij naar het privacy statement van GSK  en het privacy statement van Springer


Reacties (0)
(Advertentie)