Adverteren bij MedNet

Zorgprofessionals bereiken? Maak kennis met MedNet

Speciaal voor professionals in de zorg en hun toeleveranciers levert het team van MedNet strategisch medische communicatieoplossingen, hoogwaardige klinische en wetenschappelijke inhoud en geaccrediteerde online en offline nascholingen. Als adverteerder heb je een scala aan mogelijkheden om jouw medische doelgroep(en) te bereiken. Bekijk hieronder ons aanbod.

Regionale bijeenkomsten & congressen

Wij brengen je in contact met jouw doelgroep tijdens regionale bijeenkomsten en congressen

 

Geaccrediteerde nascholingen

Organiseer geaccrediteerde nascholingen voor jouw doelgroep met bijvoorbeeld webcasts, e-learnings en slimme combinaties van fysieke en online nascholingen.

Podcasts

Creëer podcasts tussen artsen over actuele thema’s, behandelingen of opinies.

 

Content creatie

Het bedenken en schrijven van publicaties is ons dagelijks werk. Wij helpen je met content creatie op elk gewenst kanaal. Wij denken graag mee over maatwerk dat past bij jouw merk en organisatie.

 

Adverteren

Met MedNet kun je een selectie maken uit ons uitgebreide aanbod van print, online en op maat gemaakte communicatiemogelijkheden.  Zo bereik je de meest effectieve mediamix, afgestemd op jouw wensen en doelstellingen.

 

Meer weten?

Leer meer over de inzet van webcasts, videobased workshops en podcasts via onderstaande video’s. Onze project managers gaan dieper in op het doel, de opmaak en het effect van deze marketingkanalen.

Webcast

De interactieve webcasts van MedNet zijn ideaal voor het bereiken van jouw doelgroep(en). Onze collega Brenda Vial vertelt precies hoe een webcast werkt en welke vormen wij aanbieden.

 

Videobased workshop

Wil je weten wat een videobased workshop is en hoe jij hiermee jouw doelgroep bereikt? Onze collega Annetta Lasance legt het je uit!

 

 

Podcast

Onze collega Marloes Vreeburg vertelt je meer over de inzet van podcasts via MedNet. Hoe de podcastopname werkt, hoe het onderwerp wordt bepaald en welke marketingmogelijkheden er zijn.

 

Tariefkaarten MedNet 2024

Samen met MedNet jouw marketingdoelstellingen behalen? Vraag hieronder de tariefkaart(en) aan en bekijk ons totaalaanbod.

 

Factsheet congresnieuwsbrieven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Download Factsheet

 

 

 

Dermatologie

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

Gastro-Enterologie

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hematologie

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

Infectieziekten

Vraag tariefkaart aan

Longziekten

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

 

Nefrologie

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

 

Oncologie

Vraag tariefkaart aan

Reumatologie

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

 

Oogheelkunde

Vraag tariefkaart aan

 

 

 

 

 

 

 

 

Kindergeneeskunde

Vraag tariefkaart aan

Neem contact met ons op

Afhankelijk van jouw wensen en doelstellingen kijken we samen naar een effectieve mediamix. MedNet biedt een uitgebreid aanbod van print-, online- en persoonlijke communicatiemogelijkheden. We begeleiden je bij de mediakeuze om van jouw campagne een succes te maken en geven gericht advies. Wij bieden je een cross-mediaal platform. Hiermee heb jij een krachtig bereik.

Neem contact op met onze accountmanagers voor een advies op maat: