Nascholing CVRM

MedNet biedt met regelmaat nascholingen aan omtrent CVRM. Dit zijn nascholingen voor medisch specialisten, verpleegkundig specialisten of huisartsen. Hieronder treft u een actueel overzicht aan van CVRM nascholingen die MedNet aanbiedt.

Zit er niet tussen wat u zoekt? Bekijk dan het overzicht van al onze nascholingen.

 

Live CVRM nascholingen

Datum Nascholing Voor wie? Accreditatiepunten

 

On demand CVRM nascholingen

Nascholing Voor wie? Accreditatiepunten
Perifeer arterieel vaatlijden (PAV) in de huisartsenpraktijk Huisartsen In aanvraag
CVRM bij Perifeer Arterieel Vaatlijden Vaatchirurgen 1

 

Alle CVRM nascholingen in uw mailbox

Op de hoogte blijven van interessante nascholingen over CVRM? Wij houden u op de hoogte van nieuwe nascholingen. Meld u aan voor de nascholingsupdate.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Waarom CVRM nascholingen?

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben een hart- en vaatziekte (HVZ) doorgemaakt. Dit zijn 40.000 mensen per jaar in Nederland. Hart- en vaatziekte zijn een serieus probleem. De oorzaak is bijna altijd atherosclerose. Het is heel belangrijk atherosclerose en hart- en vaatziekte zoveel mogelijk te herkennen. Door tijdig risicofactoren te herkennen en te behandelen kunnen we dit voorkomen of vertragen. Cardiovasculair risicomanagement (CVRM) beslaat dit.

Met CVRM nascholingen van MedNet bieden wij u handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Aan de hand van casuïstiek uit de praktijk helpen we vaatchirurgen en huisartsen CVRM effectief toe te passen.