Nascholing DOAC’s

Deze nascholingen geven u inzicht in de toepassing van de DOAC’s in de praktijk. Antistolling is een belangrijk onderwerp en daarom zijn er meerdere nascholingen rond DOAC’s.

De nascholingen gaan in op de voor huisartsen en apothekers relevante praktische kanten van de DOAC’s. In de nascholingen behandelen we onder anderen diagnostiek, behandelmogelijkheden, therapietrouw, bloedingen, de samenwerking tussen huisarts en apotheker, het gebruik van DOAC’s bij ouderen en de risicofactoren.

Live nascholingen over DOAC’s

Datum Nascholing Voor wie? Accreditatiepunten

 

On demand nascholingen over DOAC’s

Nascholing Voor wie? Accreditatiepunten
Ben jij klaar voor antistolling? Antistolling in de apotheek Apothekers 1,5
DOAC’s bij kwetsbare ouderen – Hoe effectief en veilig is dat? Cardiologen 2
Videoreeks over antistolling en bloedingsrisico’s in de huisartsenpraktijk Huisartsen Geen
Antistolling – Veelgestelde vragen eindelijk beantwoord Huisartsen In aanvraag
Antistolling en patiëntprofielen Huisartsen 2
Huisarts en antistolling 2.0 Huisartsen 2
Casuïstiek DOAC’s: direct in de eerstelijnspraktijk Huisartsen 1,5
DOAC’s bij kwetsbare ouderen in de dagelijkse praktijk Huisartsen 2
DOAC’s in de eerste lijn – De samenwerking tussen de cardioloog, huisarts en apotheker: wat werkt wel en wat werkt niet? Huisartsen 2
DOAC’s en VTE Internisten 1

 

Alle DOAC’s nascholingen in uw mailbox

Op de hoogte blijven van interessante nascholingen over DOAC’s? Wij houden u op de hoogte van nieuwe nascholingen. Meld u aan voor de nascholingsupdate.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Waarom nascholingen rondom DOAC’s?

In Nederland was voorheen behandeling met DOAC’s voorbehouden aan de specialist, maar sinds november 2016 kunnen DOAC’s worden geïnitieerd door de huisarts. Hoe maakt u als huisarts een keuze voor DOAC? Met de nascholingen rondom DOAC’s bent u op de hoogte van de voor- en nadelen van DOAC’s. Met deze informatie kunt u patiënten goed informeren, sturen op therapietrouw en de risicofactoren inschatten.

Aan de hand van casuïstiek uit de praktijk bespreken apothekers, cardiologen en huisartsen de werking en dosering van DOAC’s. Andere nascholingen gaan in op de duur van antistollingsmedicatie of de risico’s van DOAC’s bij kwetbare patienten en ouderen.

Neem deel aan een van onze online nascholingen over DOAC’s om aan de hand van casuïstiek volledig op de hoogte te zijn van alles rondom DOAC’s. Al onze online nascholingen zijn volledig gratis te volgen.