Nascholing voor urologen

Bij MedNet bieden wij regelmatig nascholingen aan voor urologen. Hieronder treft u een actueel aanbod van nascholingen voor urologen.

Bent u op zoek naar andere nascholingen? Bekijk dan het overzicht van al onze nascholingen.

 

Live nascholingen voor urologen

Datum Nascholing Accreditatiepunten
14 maart 2022 De blaas huilt; wat is er loos? Over het herkennen van en handelen bij blaaspijnsyndroom / interstitiële cystitis In aanvraag

 

On demand nascholingen voor urologen

Nascholing Accreditatiepunten
Long covid: wat weten we, wat kunt u verwachten, wat kunt u doen? In aanvraag
Blaaspijnsyndroom de baas 2
ESOU Highlights 1.5
Kanker en trombose, hoe kiest u het juiste antistollingsmiddel? 1.5
Jaaroverzicht Urologie 2020 1
Precisiezorg dichterbij dan we denken 1
Een mCRPC-patiënt aan het woord Geen
Testosteron Deficiëntie – Impact, diagnose en behandeling 1.5
Kijk op radium-223 documentairereeks Geen
Hypofosfatemie 1
Videobased e-learning over X-gebonden hypofosfatemie (XLH) 0.5

 

Alle urologie nascholingen in uw mailbox

Op de hoogte blijven van interessante nascholingen over urologie? Wij houden u op de hoogte van nieuwe nascholingen. Meld u aan voor de nascholingsupdate.

    Ik geef Springer Media B.V. toestemming om mij per e-mail op de hoogte te houden over voor mij interessante producten en evenementen van Bohn Stafleu van Loghum en Springer Healthcare en hun merken.

 

Online nascholingen

Door te kiezen voor een live uitzending kunt u tijdens de uitzending vragen stellen en het gesprek met de sprekers aan gaan. Dit ondanks dat u vanaf uw eigen locatie de online nascholing volgt, dit kan vanaf huis, het ziekenhuis of zelfs onderweg zijn. Het enige dat u nodig heeft is een goede internetverbinding en een computer, laptop of tablet.

Kom in contact met collega urologen tijdens onze nascholingen

Naast de online nascholingen bieden wij ook bijeenkomsten. Deze fysieke nascholingen variëren van masterclasses tot congressen. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor interactie en netwerken onder collega-urologen maar ook met de sprekers tijdens de nascholing.

Waarom nascholen bij MedNet?

Het is de ambitie van MedNet om urologen zodanig te faciliteren en te ondersteunen, dat optimale kennisuitwisseling plaatsvindt. MedNet reikt hiertoe middelen aan, en organiseert online en offline nascholingen.