Nascholing verpleegkunde

Als verpleegkundige volg je regelmatig nascholingen. En dit kan over een vrij breed scala aan onderwerpen zijn. Nascholingen voor verpleegkundigen zijn er dan ook over veel verschillende aandachtsgebieden. Hieronder treft u een overzicht aan van nascholingen voor verpleegkundigen.

Zit er niet tussen wat u zoekt? Bekijk dan het overzicht van al onze nascholingen.

 

Live nascholingen verpleegkunde

Datum Nascholing Accreditatiepunten
1 juli Covid-19 & toepassen van de CVRM-richtlijn in de 1e lijn 3
16 oktober Nationale Diabetes Dag In aanvraag

 

On demand nascholingen verpleegkunde

Nascholing Accreditatiepunten
Persoonsgerichte diabeteszorg en preventie 1
Therapietrouw bij de behandeling van diabetes mellitus type 2 1
EASD Highlights 2019 1,5
ADA Highlights 2019 2
Immuno-oncologie module 2: Bijwerkingenmanagement checkpoint inhibitors 1
Oncologieverpleegkundigen: bijwerkingen immuuntherapie: casuïstiek en aanpak 1
Immuno-oncologie module 1: immunologie en immuuntherapie 1
Immuno-oncologie module 3: Verpleegkundige casuïstiek 2
ICS bij COPD: wanneer wel en wanneer niet? 1,5

 

Alle nascholingen in uw mailbox

Op de hoogte blijven van interessante nascholingen voor verpleegkundigen? Wij houden u op de hoogte van nieuwe nascholingen. Meld u aan voor de nascholingsupdate.

    Ik geef Springer Media B.V. toestemming om mij per e-mail op de hoogte te houden over voor mij interessante producten en evenementen van Bohn Stafleu van Loghum en Springer Healthcare en hun merken.

Waarom nascholingen voor verpleegkundigen?

Als verpleegkundige bent u dagelijks in contact met patiënten met uiteenlopende klachten. U dient dus regelmatig nascholingen te volgen om uw verpleegkundige kennis op peil te houden. Zeker wanneer u meer verdieping zoekt over bepaalde aandachtsgebieden. Met de nascholingen van MedNet is dit eenvoudig te realiseren.

 

Gratis accreditatiepunten V&V voor verpleegkundigen

De meeste nascholingen die wij aanbieden voor verpleegkundigen zijn online nascholingen. Deze webcasts zijn live of on demand te bekijken. Deze nascholingen zijn eigenlijk altijd gratis te volgen voor verpleegkundigen. Hiermee kan je zo eenvoudig aan gratis accreditatiepunten komen. Vaak zijn deze nascholingen voor verpleegkundigen geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V.

 

Diverse onderwerpen

Wij bieden gedurende het gehele jaar meerdere nascholingen aan voor verpleegkundigen. We behandelen uiteenlopende onderwerpen. Als verpleegkundige kunt u zich verdiepen in deze onderwerpen door een nascholing te volgen. Deze nascholingen zijn praktisch allemaal geaccrediteerd.