Nascholing voor verpleegkundigen

Als verpleegkundige volg je regelmatig nascholingen. En dit kan over een vrij breed scala aan onderwerpen zijn. Nascholingen voor verpleegkundigen zijn er dan ook over veel verschillende aandachtsgebieden. Hieronder treft u een overzicht aan van nascholingen voor verpleegkundigen.

Zit er niet tussen wat u zoekt? Bekijk dan het overzicht van al onze nascholingen.

 

Live nascholingen verpleegkunde

Datum Nascholing Accreditatiepunten
9 februari 2022 Diabetes Mellitus type 2: nieuwe richtlijnen voor de huisarts 2022 In aanvraag

 

On demand nascholingen verpleegkunde

Nascholing Accreditatiepunten
Live webcast: Long covid In aanvraag
Ernstige hypoglykemie; het bespreken waard 1
Nationale Diabetes Dag Geen
Persoonsgerichte diabeteszorg en preventie 1
EASD Highlights 2019 1.5
ADA Highlights 2019 2
Immuno-oncologie module 2: Bijwerkingenmanagement checkpoint inhibitors 1
Immuno-oncologie module 1: immunologie en immuuntherapie 1
Immuno-oncologie module 3: Verpleegkundige casuïstiek 2
ICS bij COPD: wanneer wel en wanneer niet? 2

Alle nascholingen in uw mailbox

Op de hoogte blijven van interessante nascholingen voor verpleegkundigen? Wij houden u op de hoogte van nieuwe nascholingen. Meld u aan voor de nascholingsupdate.

    Ik geef Springer Media B.V. toestemming om mij per e-mail op de hoogte te houden over voor mij interessante producten en evenementen van Bohn Stafleu van Loghum en Springer Healthcare en hun merken.

Waarom nascholingen voor verpleegkundigen?

Als verpleegkundige bent u dagelijks in contact met patiënten met uiteenlopende klachten. U dient dus regelmatig nascholingen te volgen om uw verpleegkundige kennis op peil te houden. Zeker wanneer u meer verdieping zoekt over bepaalde aandachtsgebieden. Met de nascholingen van MedNet is dit eenvoudig te realiseren.

Gratis accreditatiepunten V&V voor verpleegkundigen

De meeste nascholingen die wij aanbieden voor verpleegkundigen zijn online nascholingen. Deze webcasts zijn live of on demand te bekijken. Deze nascholingen zijn eigenlijk altijd gratis te volgen voor verpleegkundigen. Hiermee kan je zo eenvoudig aan gratis accreditatiepunten komen. Vaak zijn deze nascholingen voor verpleegkundigen geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V.

Diverse onderwerpen

Wij bieden gedurende het gehele jaar meerdere nascholingen aan voor verpleegkundigen. We behandelen uiteenlopende onderwerpen. Als verpleegkundige kunt u zich verdiepen in deze onderwerpen door een nascholing te volgen. Deze nascholingen zijn praktisch allemaal geaccrediteerd.

Oproep voor oncologen: wat zijn uw wensen omtrent nascholen 2022?

Zou u volgend jaar geïnteresseerd zijn in een ESMO-meeting in eigen land? Wat zijn uw wensen omtrent nascholen in het algemeen? Kunt u ons helpen door bijgaande korte vragenlijst in te vullen? Het kost u maximaal 2 minuten van uw tijd.

Alvast hartelijk dank!

Vul de vragenlijst in >