Webpagina migraine: de laatste ontwikkelingen in de behandeling van migraine

Migraine is de derde meest voorkomende ziekte wereldwijd. Het is de meest invaliderende neurologische aandoening ter wereld en heeft een vernietigende en vaak onderschatte impact op het leven van veel patiënten.¹ In Nederland lijden geschat 2,5 miljoen mensen aan migraine met een jaarlijkse economische impact tussen de 2,5 en 4,2 miljard euro.²-³ Het is een complexe aandoening die vaak niet juist wordt gediagnosticeerd of behandeld.

Met de onderstaande webinars, podcasts en e-learnings van verschillende hoofdpijnexperts biedt Lilly u de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de behandeling van migraine.


PP-GZ-NL-0244

Webinars

Op deze pagina kunt u verschillende webinars bekijken over de laatste ontwikkelingen in de behandeling van migraine.

 

E-learnings

De geaccrediteerde e-learning “Translating Physiological Theory into Clinical Practice” maakt een deep-dive in de pathofysiologie van migraine. In het bijzonder van de autonome craniale symptomen en welke klinische implicaties deze kunnen hebben voor de diagnostiek en behandeling van uw migrainepatiënt. Daarmee biedt deze e-learning belangrijke kennis ter bevordering van de herkenning en behandeling van migraine.

 

 

 

Podcasts

Op de podcastpagina beluistert u verschillende podcasts over de ontwikkeling in de behandeling van migraine. Zo krijgt u onder andere meer informatie over de behandeluitkomsten van CGRP-antilichamen bij migrainepatiënten in de klinische praktijk van verschillende Nederlandse neurologen.