Special edition Endometriosis and Adenomyosis

Endometriose treft vandaag 1 op 10 vrouwen. Deze aandoening kan voor de vrouw een aanzienlijke impact hebben op haar kwaliteit van leven, zowel fysiek als psychologisch.
Het boek Endometriosis and Adenomyosis – Global Perspectives Across the Lifespan geeft een uitgebreid inzicht in de algemene aspecten, diagnose- en behandelingsmodaliteiten van endometriose en adenomyose in alle levensfasen van de vrouw.

 

Special edition Endometriosis and Adenomyosis mockup binnenwerk

Waarom steunt Gedeon Richter dit?

Met het delen van dit boek wil Gedeon Richter Benelux een bijdrage leveren aan zorg op maat voor endometriose- en adenomyosepatiënten. Dit boek kan immers een waardevolle aanvulling zijn bij de monitoring en behandeling van patiënten met endometriose en adenomyose.

 

 

Ja, ik wil dit boek!

Vul hieronder uw gegevens in. Gedeon Richter Benelux neemt dan contact met u op om het boek op een, door u gewenst moment, te komen brengen.

  • *Deze antwoorden zijn verplicht.

De special edition Endometriosis and Adenomyosis – Global Perspectives Across the Lifespan wordt u aangeboden door:

2023-194, date of revision 09/2023

  • Privacy Statement

    In het kader van GDPR leeft Springer de wet- en regelgeving na zoals deze wordt gesteld door deze wet. Voor dit product geldt dat het een samenwerking betreft tussen Springer en Gedeon Richter en dat zij elk hun eigen doel en middelen bepalen in de verwerking van persoonsgegevens. Springer en Gedeon Richter zijn daarmee afzonderlijk verwerkingsverantwoordelijken. De privacyvoorwaarden die van toepassing zijn vindt u hier: Springer Healthcare & Gedeon Richter.