Op dinsdag 30 september 2025 heeft deze uitzending live plaats gevonden. Uitzending gemist? U kunt de webcast binnenkort on demand bekijken wanneer het u uitkomt.
Laat hieronder uw e-mailadres achter zodat wij u kunnen informeren zodra de on demand webcast geaccrediteerd en beschikbaar is.
Koemelkallergie kent diverse vormen en vraagt om een zorgvuldige individuele aanpak. Hoe bepaal je het optimale beleid bij de verschillende presentaties? Hoe herken je alarmsignalen? En wat doe je als een zuigeling klachten blijft houden of onvoldoende groeit, ondanks behandeling?
Tijdens deze interactieve webcast gaan we dieper in op:
– Verschillende klinische presentaties van koemelkallergie
– Diagnostische strategieën
– Praktische handvatten voor dieetbehandeling en individueel beleid
Aan de hand van praktijkvoorbeelden bieden we concrete inzichten en direct toepasbare adviezen. Zo zorgen we samen voor de best mogelijke zorg voor elke zuigeling met koemelkallergie.
Sprekers
Dr. Anders van Thuijl
Kinderarts-allergoloog
Spaarne Gasthuis Haarlem
moderator
Drs. Timo Verheggen
Kinderarts-allergoloog
Frisius MC Leeuwarden
spreker
Dr. Berber Vlieg- Boerstra
Allergiediëtist en senior onderzoeker
OLVG Amsterdam
spreker
Accreditatie
Accreditatie is in aanvraag bij VSR, ADAP, ABSG en NVK.
Totale duur
De duur van deze uitzending is +- 75 minuten.
Voor wie?
Kinderartsen, diëtisten, jeugdartsen en verpleegkundig specialisten.
Gratis te bekijken
Deze nascholing wordt u gratis aangeboden door MedNet.
Vragen?
Voor vragen over deze webcast uitzending kunt u terecht bij nascholing@springer.com
Deze nascholing wordt mede mogelijk gemaakt door:

-
Privacy Statement
In het kader van GDPR leeft Springer de wet- en regelgeving na zoals deze wordt gesteld door deze wet. Voor deze nascholing geldt dat het een samenwerking betreft tussen Springer en Nutricia en dat zij elk hun eigen doel en middelen bepalen in de verwerking van persoonsgegevens. Springer en Incyte zijn daarmee afzonderlijk verwerkingsverantwoordelijken. De privacyvoorwaarden die van toepassing zijn vindt u hier: Springer Health+ en Nutricia